Vem är jag?


Så du vill veta lite mer om mig?
Då ska jag göra mitt bästa utan att låta alltför självkär och egoistisk.

Mitt namn är alltså Emma och jag har trampat runt på denna jord i snart 20 år. Nu bor jag i en liten by kallad Finspång med jag letar efter en fin sekelskitftslägenhet centralt i Norrköping. Idag är jag arbetslös men ska snart börja jobba på Telia inom deras Support, vilket ska bli riktigt roligt.

Jag älskar mat, både att laga och äta den, och allt som har med bakverk att göra. Men för att jag ska kunna njuta av alla dessa delikatesser måste jag röra på mig för att inte sluta som en soffpotatis. Vilken tur att jag då också älskar att träna. Jag ser 2012 som ett startskott till en starkare kropp även om jag hela mitt liv varit aktiv mer eller mindre. Här kan du läsa om min träningshistoria. Dessutom hoppas jag på att kunna inspirera andra till ett hälsosammare liv där faktiskt cupcakes och andra godsaker ingår. För mig är balans väldigt viktigt.

I framtiden hoppas jag på att utbilda mig inom hälsa och friskvård, blir kostrådgivare och kanske till och med personligt tränare. Min driv till att hjälpa andra människor att må bättre har blivit starkare än någonsin och hoppas på att få kunna jobba med det i framtiden.

Så här i bloggen kan ni alltså ta del av allt i från tuffa träningspass, olika tips, goda recept, mitt vardagliv och mycket mer. En blandning av både svett och socker!